Chloor is een effectief middel voor desinfectie en reiniging. Ongemerkt komt er aardig wat vuil in je zwembad terecht. Denk maar eens aan gras of zand onder je voeten, zonnebrandcrème en haren. Helaas brengt al dit vuil bacteriën met zich mee. Om deze te voorkomen of bestrijden, kun je het water desinfecteren met vloeibaar chloor. Bekijk ons assortiment aan vloeibaar chloor en kies het geschikte chloor product. Weet je niet zeker welk soort chloor je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren jou graag over onze chloor soorten en zoeken samen met jou naar de juiste chloor.

Vloeibaar Chloor

Het beste middel om je zwembad  te desinfecteren en te reinigen. 

Let op: het is alleen mogelijk om dit af te halen

Waar kun je vloeibaar chloor voor gebruiken?

Chloor is een van de meest gebruikte desinfectiemiddelen. Chloor is breed inzetbaar en zeer effectief om ziektekiemen te bestrijden. Daarnaast is chloor makkelijk toe te passen, te meten en te controleren. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk, veilig toegepast kan worden. Ook is chloor niet duur, waardoor het een goed middel is om te desinfecteren.

Naast chloor kun je bij ons ook terecht voor vele andere chemicaliën, zoals verschillende zuren, ammoniak en waterstofperoxide.

Vloeibaar chloor voor in het zwembad

Chloor wordt ook vaak in zwembaden gebruikt. Chloor zorgt er namelijk voor dat het zwembadwater schoon is en blijft. De waterkwaliteit verslechtert snel door onder meer schimmels, bacteriën en vetten. Het is daarom belangrijk te zorgen voor een goede desinfectie van het zwemwater, zodat je zeker weet dat je zorgeloos kunt genieten van je zwembad. Hiervoor is chloor het perfecte middel.

Service van Spa Service Twente

Wil je Chloor kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij Spa Service Twente. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar chloor van de beste kwaliteit. Weet je niet zeker of chloor het juiste middel is wat je nodig hebt voor jouw klus? Dan kun je altijd om de wijze raad van onze medewerkers vragen. Zij hebben kennis van al onze producten en weten jou te adviseren bij ieder soort vraag. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij reageren snel via de mail en zijn makkelijk te bereiken via telefoon.